• Slider 178

Om företaget

JAVA CAR DESIGNs historia började 1995.


Ägaren Sławomir Jaworski bestämde sig för att starta en verksamhet inom tillverkning av bilklädslar i skinn/läder när det visade sig att inredningen i hans nyköpta bil var gjord av ekologiskt läder, vars kvalitet var definitivt sämre än kvaliteten på äkta skinn/läder. Det fanns inget företag som kunde tillverka skräddarsydda klädslar i äkta skinn/läder på ett professionellt och perfekt sätt, så han förverkligade sin avsikt genom att bilda JAVA CAR DESIGN.


Efter mer än två decennier av passion och framgångar är varumärket JAVA CAR DESIGNs prestige ett resultat av hög kvalitet och unikhet hos de erbjudna tjänsterna och vårt fokus på kundernas behov och förväntningar. 
Vårt företag specialiserar sig på klädslar i skinn/läder främst för fordons-, flyg- och yachtbranschen.
Vi samarbetar med tillverkare, generella importörer och återförsäljare genom att utföra order för bilflotta och hanterar även order från enskilda kunder.


En modern maskinpark, erfarna proffs och skinn/läder av högsta kvalitet utgör den kvalitet som erbjuds av JAVA CAR DESIGN och som innebär endast perfekt utförande. 
Våra produkter genomgår noggranna tester och vi fortsätter att utvecklas på ett systematiskt och konsekvent sätt.
Vår erfarenhet har gjort att vi kan vara stolta över vårt välförtjänta goda rykte när det gäller högsta utförandekvalitet som ledare och pionjär på marknaden för skräddarsydda och kundanpassade inredningar.